Muurikka Setti Pro 78 cm

ART.NR: 5412017H EAN: 6412456908115

Täydellinen setti pannulla ja kaasupoltin D-500:lla. Muurikka Pannu 78 cm. Kaasupoltin, jossa kaksi erillistä, portaattomasti säädettävää kaasukehää joita voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Teho 14,1 kW. Toimitukseen sisältyy setin suojahuppu ja Muurikka Silava paistorasva. Pannun mukana tulee kolme irrotettavaa jalkaa, joiden avulla pannua voida an käyttää avotulen päällä, täydellinen mukaan otettavaksi retkelle. Lisää tietoa yksityiskohtineen Piilota tieto
 • Teho 14,1 kW.
 • Kaksi kaasukehää
  Tuotenro Nimike Tyyppi Pintakäs. Me c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Kierre Maks. paino Korkeus Pituus Ø Palautusjousi Muut Värikoodi
5412017H Muurikka Setti Pro 78 cm

FAQ - Pannut ja kaasupoltin

 • Ennen käyttöönottoa uusi pannu on rasvapoltettava. Aloita puhdistamalla pannu kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pannu kuumentamalla sitä.

  Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella  Levitä ohut ja tasainen kerros rasvaa pannun pintaan.  Käytä mielellään Muurikka Silavaa. Voit käyttää myös tavallista ruokaöljyä tai suolatonta paistorasvaa. Toista, kunnes pannun koko pinta on tasaisen tummunut. Varo, ettei pannun pohjalle muodostu liian paksua rasvaa. Muutoin rasvaa voi muodostua epätasaisesti ja se voi palaa kiinni.

 • Puhdista pannu heti käytön jälkeen, mielellään sen ollessa vielä lämmin. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten.  Älä käytä puhdistukseen astianpesuainetta. Astianpesuaine liuottaa pois pannua suojaavan rasvakerroksen,  minkä vuoksi rasvapoltto on tehtävä uudelleen.

  Puhdistus vedellä:                                                                                                         1. Pyyhi ruoantähteet pois paperilla tai liinalla.
  2. Kaada pannuun hieman vettä ja kiehauta. Vesi irrottaa lian ja helpottaa puhdistamista. Toista vaiheet 1 ja 2 tarvittaessa.
  3. Pyyhi pannu ja voitele pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.

  Puhdistus suolalla:
  Jos pannu on erittäin likainen tai paistopintaan on tarttunut makua, suolaniksi voi olla hyödyllinen.
  1. Kuumenna pannu ja ripottele päälle reilusti karkeaa suolaa.
  2. Anna suolan tummua liedellä muutaman minuutin ajan, jotta se imee itseensä kosteutta, likaa ja rasvaa.
  3. Kaavi suola pois lastalla.
  4. Kaada pannuun hieman vettä ja pyyhi puhtaaksi.
  5. Voitele pannun pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.

 • Pannu on kestävä, mutta säilytä sitä kuivassa paikassa, jotta se ei pääse  ruostumaan. Ennen pidempiaikaista varastointia, pannu kannattaa puhdistaa huolelliesti ja rasvapolttaa.

 • Jos pannu ruostuu, hankaa ruostetahrat pois grilliharjalla tai teräsvillalla. Puhdista ja rasvaa pannu samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Sen jälkeen voit käyttää sitä tavalliseen tapaan.

 • Yleisin syy kaasukehän rikkoutumiseen on se, että kehän reikiin on päässyt vettä tai hämähäkinseittiä, mikä estää kaasua pääsemästä läpi. Kokeile puhaltamista puhtaaksi tai käännä kaasupoltin ylösalaisin, jotta vesi valuu ulos.