Ingredienser

250 g champinjoner, skivade
250 g kantareller, skivade
150 g jordärtskocka, skivad
1 kg gnocchi
3 msk ekologisk lantbuljong
5 dl grädde
Salt och peppar
Rikligt med smör till stekning

Topping

Picklad rödlök
Grönkålschips
100 g parmesan

Tillagning

Steg 1

Tänd en brasa och låt stekhällen bli riktigt varm över elden. Smörstek svampen tills den släppt all vätska. Tillsätt sedan jordärtskockorna och stek tills de är gyllenbruna.

Steg 2

Tillsätt gnocchin. Salta, peppra och strö över buljongen. Stek tills gnocchin fått en krispig yta.

Steg 3

Tillsätt grädde och låt allt koka ihop. Smaka av med salt, peppar och buljong. Riv över parmesan och låt det smälta in i rätten.

Steg 4

Toppa med grönkålschips, picklad rödlök och mer riven parmesan.