Populära kategorier
Vårt sortiment
Recept
12 ingredienser
6 personer
12 ingredienser
6 personer
Recept
250 g champinjoner, skivade
250 g kantareller, skivade
150 g jordärtskocka, skivad
1 kg gnocchi
3 msk ekologisk lantbuljong
5 dl grädde
Salt och peppar
Rikligt med smör till stekning
Topping
Picklad rödlök
Grönkålschips
100 g parmesan
Tänd en brasa och låt stekhällen bli riktigt varm över elden. Smörstek svampen tills den släppt all vätska. Tillsätt sedan jordärtskockorna och stek tills de är gyllenbruna.
Tillsätt gnocchin. Salta, peppra och strö över buljongen. Stek tills gnocchin fått en krispig yta.
Tillsätt grädde och låt allt koka ihop. Smaka av med salt, peppar och buljong. Riv över parmesan och låt det smälta in i rätten.
Toppa med grönkålschips, picklad rödlök och mer riven parmesan.