toimitusehdot

Toimitus

Toimitamme tilatut tuotteet noin viikon kuluessa tilauksesta asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Toimitustavaksi on mahdollista valita Matkahuolto, Posti, tai DB Schenker, joko nouto lähimmästä toimipisteestä tai kotiinkuljetus. Tietyt tuotteet toimitetaan ainoastaan DB Schenkerillä kokonsa ja painonsa vuoksi. Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen.

Kaikkiin verkkokaupassamme näkyvien tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut Ostoskorin hinnaston mukaan. Kunkin tuotteen toimituskulut näkyvät tuotekortilla. Lähetysten toimitusnopeus on riippuvainen Postin / Matkahuollon / DB Schenkerin palveluista. Posti / Matkahuolto / DB Schenker korvaa aiheutuneesta myöhästyksestä johtuvat kulut.

Saapumisilmoitus tilauksesta toimitetaan tekstiviestitse, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä. Muistathan siis laittaa puhelinnumerosi yhteystietoihin!

Vastaamme siitä, että tuotteet postitetaan hyvin pakattuina. Tästäkin huolimatta paketti saattaa joskus vahingoittua kuljetuksessa. Matkahuollolla, Postilla ja DB Schenkerillä on kuljetusehtojensa mukaan korvausvastuu, mikäli lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa. Jos asiakas huomaa noutaessaan / vastaanottaessaan paketin vaurioituneen, tulee hänen heti tehdä kirjallinen vahinkoilmoitus. Jos vahinko huomataan vasta kotona pakettia avattaessa, tulee paketti kokonaisuudessaan viedä takaisin Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin toimipisteeseen ja täyttää vahinkoilmoitus.

Perimämme toimituskulut ovat asiakkaan nähtävissä tilausta tehtäessä. Emme ota vastuuta paketin myöhästymisestä meistä riippumattomista tekijöistä johtuen.

Nouto VIITASAARELTA

0,00 €
Tilatut tuotteet voi myös noutaa Pisla Oy:lta (Viitasaari), jolloin tilaukselle ei tule toimituskuluja. Sinulle ilmoittaa tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa. Noudettaessa tulee mukana olla henkilöllisyystodistus. Mikäli lähetyksen noutaa joku toinen puolestasi, tulee hakijalla olla mukana tilausvahvistus ja henkilöllisyystodistus.

Posti
Nouto postin noutopisteestä
Hinta alkaen 6,90 €
Posti Kotipaketti – Kotiinkuljetus
Hinta alkaen 8,90 €
 
Matkahuolto
Noutopiste / Lähellä - paketti
Hinta alkaen 6,90 €
Jakopaketti – Kotiinkuljetus
Hinta alkaen 8,90 €
 
POSTI RAHTI
49,00€
Yli 50 kg lähetysten (esim. Kotakeittiöt, Muurikka 100 Original, Pisla kamiinat) rahti on 49 €, pois lukien saaret, haja-asutusalueet ja pohjoisimman Suomen. Rahtitieto on saatavilla tarvittaessa asiakaspalvelustamme, asiakaspalvelu@pisla.fi, tai p. 010 8432 111, tai p. 0207 229 850.

Lapset ja nuoret

Alle 18-vuotiaat eivät voi solmia sitovia sopimuksia. Alaikäinen voi hallita itse ansaitsemiaan varoja ja normaalisti tehdä kohtuullisia jokapäiväisiä ostoksia, mutta pitkäaikaisten ja taloudellisesti merkittävien sopimusten tekemiseen alaikäinen tarvitsee holhoojansa suostumuksen.

Tilausvahvistus

Välittömästi verkkokauppatilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa automaattisesti kopion tehdystä tilauksesta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Virheellinen tilaus kannattaa peruuttaa tai korjauttaa viipymättä asiakaspalveluun puhelimitse tai aukioloaikojen ulkopuolella asiakaspalveluun sähköpostitse.