Paellapannu hiiliteräs 45 cm

ART.NR: 54030170 EAN: 6416571000549

Kestävä hiiliteräksestä valmistettu paellapannu. Tasainen pohja ja korkea reuna sekoittamista varten. Ergonomiset kahvat. Kaasupolttimelle, sähkölle ja avotulelle. Ergonomiset kahvat. Halkaisija 45 cm.
  • Kaasupolttimelle, sähkölle ja avotulelle.
  • Ergonomiset kahvat
Hinta
49,90 EUR / 1 Kpl
  Tuotenro Nimike Tyyppi Pintakäs. Me c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Kierre Maks. paino Korkeus Pituus Ø Palautusjousi Muut Värikoodi
54030170 Paellapannu hiiliteräs 45 cm

FAQ - Hiiliteräksiset pannut

  • Ennen käyttöönottoa uusi pannu hiiliteräksestä on rasvapoltettava. Aloita puhdistamalla pannu kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pannu kuumentamalla sitä.

    Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella.  Levitä ohut ja tasainen kerros rasvaa pannun pintaan.  Käytä mielellään Muurikka Silavaa. Voit käyttää myös tavallista ruokaöljyä tai suolatonta paistorasvaa. Toista, kunnes pannun koko pinta on tasaisen tummunut. Varo, ettei pannun pohjalle muodostu liian paksu kerros rasvaa. Liian paksu tai epätasainen kerros rasvaa voi palaa kiinni pannuun.

  • Kiehauta pannulla vettä ennen käyttöä. Puhdista sitten miedolla astianpesuaineella. Pyyhi puhtaaksi. Lämmitä sen jälkeen pannu uudelleen ja voitele se ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella. Se suojaa ruosteelta ja parantaa paisto-ominaisuuksia. Pannu on rasvapoltettava uudelleen, jos se on vaurioitunut tai rasvapinta on pesty pois.

  • Puhdista pannu kuumalla vedellä. Jos pannuun on tarttunut ruokajäämiä, liota sitä ja/tai hankaa teräsvillalla. Älä käytä astianpesuainetta, sillä se poistaa rasvapinnan.

  • On normaalia, että pannun pinta muuttuu väriltään oltuaan jonkin aikaa käytössä.