Leiskupannu, kokoontaitettava hiiliteräs 42 cm

ART.NR: 54520080 EAN: 6412450688204

Käytännöllinen ja kevyt hiiliteräksestä valmistettu retkipaistinpannu. Kokoontaitettava kahva. Pitkä ergonominen kahva sopii täydellisesti avotulelle. Voidaan käyttää yhdessä metallityökalujen kanssa. Pannun halkaisija 24 cm. Kahvan pituus 42 cm. Mukana suojapussi.
  • Käytännöllinen
  • Kevyt kuljettaa
  • Kokoontaittuva kahva.
Hinta
59,90 EUR / 1 Kpl
  Tuotenro Nimike Tyyppi Pintakäs. Me c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Kierre Maks. paino Korkeus Pituus Ø Palautusjousi Muut Värikoodi
54520080 Leiskupannu, kokoontaitettava hiiliteräs 42 cm

FAQ - Hiiliteräksiset pannut

  • Ennen käyttöönottoa uusi pannu hiiliteräksestä on rasvapoltettava. Aloita puhdistamalla pannu kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pannu kuumentamalla sitä.

    Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella.  Levitä ohut ja tasainen kerros rasvaa pannun pintaan.  Käytä mielellään Muurikka Silavaa. Voit käyttää myös tavallista ruokaöljyä tai suolatonta paistorasvaa. Toista, kunnes pannun koko pinta on tasaisen tummunut. Varo, ettei pannun pohjalle muodostu liian paksu kerros rasvaa. Liian paksu tai epätasainen kerros rasvaa voi palaa kiinni pannuun.

  • Kiehauta pannulla vettä ennen käyttöä. Puhdista sitten miedolla astianpesuaineella. Pyyhi puhtaaksi. Lämmitä sen jälkeen pannu uudelleen ja voitele se ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella. Se suojaa ruosteelta ja parantaa paisto-ominaisuuksia. Pannu on rasvapoltettava uudelleen, jos se on vaurioitunut tai rasvapinta on pesty pois.

  • Puhdista pannu kuumalla vedellä. Jos pannuun on tarttunut ruokajäämiä, liota sitä ja/tai hankaa teräsvillalla. Älä käytä astianpesuainetta, sillä se poistaa rasvapinnan.

  • On normaalia, että pannun pinta muuttuu väriltään oltuaan jonkin aikaa käytössä.