Sähkögrilli / Sähkögrilli/-savustin

Sähkösavustimemme ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, kun sinulla on pistorasia käytettävissäsi. Sama koskee grillausuuneja ja savustimia, jotka ovat myös sähkökäyttöisiä. Ruoan savustaminen itse termostaatilla varustetussa sähkösavustimella ei ole vaikeaa eikä hankalaa. Hyvän savustimen ja savustuspurujen avulla pääset pian alkuun ja voit löytää uusia makuelämyksiä.

Muurikka Sähkösavustin

Sähkösavustimemme ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, kun sinulla on pistorasia käytettävissäsi. Sama koskee grillausuuneja ja savustimia, jotka ovat myös sähkökäyttöisiä. Ruoan savustaminen itse termostaatilla varustetussa sähkösavustimella ei ole vaikeaa eikä hankalaa. Hyvän savustimen ja savustuspurujen avulla pääset pian alkuun ja voit löytää uusia makuelämyksiä. Muurikka sähkösavustin PRO 1200W on monien suosikki. Kokeile savustaa kalaa, lihaa ja vihanneksia – vain mielikuvitus on rajana. Verkossa Reseptit -välilehdellä on esimerkiksi todellisen kesäklassikon, savustetun makrillin resepti, joka on sekä yksinkertainen että herkullinen.

Makua antavat savustuslastut

Savustuslastumme on valmistettu lepästä, pyökistä, kirsikka- tai omenapuusta. Lisäksi meillä on lastuja tammitynnyreistä, joissa on kypsytetty viskiä ja konjakkia. Ne antavat eriasteista savun makua, muita makuja ja makeutta. Löydä oma suosikkisi kokeilemalla.

Sähkögrilli pöytämalli

Valikoimassamme on myös pöytägrilli, joka on kätevä vaihtoehto esimerkiksi grillattaessa kotona terassilla tai leirintäalueella pistorasian avulla. Sähkögrilli kuumenee nopeasti savuaa vähemmän kuin hiili- tai kaasugrilli. Kerrostaloasukkaille sähkögrilli voi olla tapa valmistaa ruokaa parvekkeella ilman savua ja tulta. Asunto-osakeyhtiöissä säännöt ovat erilaisia, joten tarkista asia aina vuokranantajalta tai asumisoikeusyhdistykseltä ennen aloittamista.

Lisävarusteet 

Grilli- ja savustuskorimme on kätevä lisävaruste kaikkiin savustimiimme ja grilleihimme. Tiheässä korissa on tarttumaton pinnoite, joten savustimeen tai grilliin voi laittaa pienempiäkin ruokia esimerkiksi lihaa tai vihanneksia ilman, että ne putoavat grilliritilän läpi. Saatavana kaksi eri kokoa. Meillä on myös kätevä suoja-alusta, joka suojaa ympäristöä sähkösavustimesta tippuvalta rasvalta.