Ulkokeittiö

Muurikan ulkokeittiö on kesäkauden ehdoton suosikkipaikka puutarhassa. Kun grilliin lisätään säilytystilaa, lämmönlähteeksi sähkö- tai kaasupoltin, jonka päällä voit käyttää erilaisia pannuja, luot kutsuvan tilan, jossa voitte valmistaa ruokaa yhdessä. Ulkokeittiössä on myös helpompi tehdä useita työvaiheita. Kun ulkokeittiössä on kaasupoltin, voit käyttää kattilaa, paellapannua, pannua tai wokkia sen mukaan, mitä valmistat.

Muurikka Kesäkeittiö kokoonpanot koostuvat kätevästä vaunusta, sähkögrillistä tai kaasupolttimesta ja käytännöllisistä säilytystiloista. Kesäkeittiö on hyvin varusteltu, vaunun pyörien ansiosta vaunua on helppo siirtää tarvittaessa. Valikoimassamme on myös kaappimoduuleja, joita yhdistelemällä voit rakentaa entistä kattavamman ja pysyvämmän ulkokeittiön.

Ulkokeittiön rakentaminen

Kaappimoduuleistamme on saatavana kaksi eri kokoa, ja niitä on helppo yhdistellä eri tavoin, jotta ne sopivat terassiisi. Kaapeissa on teräsrunko ja kestävä työtaso lämpökäsiteltyä mäntyä. Kaappiovet ovat saatavana puusta tai mustasta teräksestä valmistettuina. Pöytälevylle on helppo asentaa sähkögrilli tai kaasupoltin. Kaasupoltin sopii lämmönlähteeksi erinomaisesti erilaisille pannuille.

Kaapin syvyys on 60 cm, korkeus 73 cm ja leveys 50 cm tai 100 cm. Ne voidaan asettaa suoraan lattiaan tai asentaa pyörillä, jolloin niitä on helppo siirtää. Muista, että jos Muurikka ulkokeittiö asennetaan seinää vasten, lämmönlähteen takana olevalle seinälle on asennettava lämpösuojapelti.

Saatavana on myös muita lisävarusteita, kuten lisäsivupöytä koukuilla sekä kaappien sivuille asennettava työkaluripustin.

Muurikka sai alkunsa Suomessa, kun kaksi ystävystä keksivät aivan uudenlaisen tavan valmistaa pannun ulkoruoaittoa varten. Pannu on edelleen tunnetuin tuotteemme, ja Muurikka Pannut on tunnettu käsite Suomessa, Ruotsissa ja kasvavissa määrin myös muissa Pohjoismaissa. Kiinnostus ulkoruoanlaittoon kasvaa tasaisesti, ja kokeilunhaluisille löytyy paljon inspiraatiota. Ulkoruoanlaittotuotteidemme valikoima on kasvanut ja sisältää nykyään paljon muutakin kuin Muurikka pannuja. Muurikka ulkokeittiössä sinulla on erinomaiset edellytykset ruoanlaiton siirtämiseen ulos koko lämpimän kauden ajaksi.