Valmistusaineet

1 grillattu kana

1 siivutettu keltasipuli

0,5 dl rypsiöljyä

Fajitasmaustetta

2 tomaattisiivua

1 viipaloitu kurkku

Feferonia

Vuonankaalia

Kebab-kastiketta

Itämaista ohutleipää

Pikkelöity punasipuli
0,5 dl etikkaa (12 %)
1 dl sokeria
1,5 dl vettä
1 ohueksi viipaloitu punasipuli

Lämmitä sokeri + nestemäiset ainekset, kunnes sokeri
on sulanut. Kaada lämmin liemi punasipulirenkaiden päälle.

Ruoanvalmistus

Recept (2).jpg

Aseta Muurikka pannu tulen päälle.

Vaihe 1

Recept_kycklingkebab (3).jpg

Ruskista sipuli ja broileri öljyssä.

Vaihe 2

Recept_kycklingkebab (4).jpg

Mausta seos fajitamausteella.

Vaihe 3

Recept_kycklingkebab (2).jpg

Kun kanaseos on kuumaa, levitä seos, vihannekset ja
kebab-kastike leivälle ja taita.

Vaihe 4