Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Helposti valmistuva ja mukaan otettava piknikruoka on tervetullutta retkellä. Valmistele kotona hienontamalla ja paloittelemalla vihannekset, paloittelemalla kana ja pikkelöimällä punasipuli. Näin ruoka valmistuu nopeasti nälän iskiessä.
14 valmistusaineet
4 annosta
14 valmistusaineet
4 annosta
Helposti valmistuva ja mukaan otettava piknikruoka on tervetullutta retkellä. Valmistele kotona hienontamalla ja paloittelemalla vihannekset, paloittelemalla kana ja pikkelöimällä punasipuli. Näin ruoka valmistuu nopeasti nälän iskiessä.
1 grillattu kana
1 siivutettu keltasipuli
0,5 dl rypsiöljyä
Fajitasmaustetta
2 tomaattisiivua
1 viipaloitu kurkku
Feferonia
Vuonankaalia
Kebab-kastiketta
Itämaista ohutleipää
Pikkelöity punasipuli
0,5 dl etikkaa (12 %)
1 dl sokeria
1,5 dl vettä
1 ohueksi viipaloitu punasipuli
Lämmitä sokeri + nestemäiset ainekset, kunnes sokeri
on sulanut. Kaada lämmin liemi punasipulirenkaiden päälle.
Aseta Muurikka pannu tulen päälle.
Ruskista sipuli ja broileri öljyssä.
Mausta seos fajitamausteella.
Kun kanaseos on kuumaa, levitä seos, vihannekset ja
kebab-kastike leivälle ja taita.