Valmistusaineet

500 g naudanjauhelihaa

150 g pekonia

20 g voita

2 tl suolaa

2 rkl mustapippuria

Kastike
0,5 dl majoneesia
3 rkl chilikastiketta
3 rkl pilkottua voileipäkurkkua
Suolaa ja mustapippuria

Tarvikkeet
4 hampurilaissämpylää
1 rapea salaatinpää
2 tomaattisiivua
1 ohueksi viipaloitu punasipuli
2 suolakurkkua
4 viipaletta hampurilaisjuustoa

Työnnä grillitikku hampurilaisen läpi kokoamisen jälkeen.

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Recept_nötfärsburgare (3).jpg

Sekoita kastike ja valmistele lisukkeet.
Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään
ja muotoile niistä neljä pihviä.

Vaihe 2

Recept_nötfärsburgare (2).jpg

Paista pekoni rapeaksi. Paista pihvejä voissa
kolme minuuttia kummaltakin puolelta tai
kunnes ne ovat kypsiä. Lämmitä hampurilaissämpylät
pannulla. Aseta pihvit sämpylöiden päälle
lisukkeiden ja kastikkeen kanssa ja tarjoile.