Resepti
Naudanjauhelihapihvejä runsain lisukkein
Omatekoiset hampurilaiset sopivat yhtä hyvin puutarhajuhliin kuin terassilounaallekin. Käytä parila-/grillipannua, voit käyttää myös pannun sileää puolta – molemmissa on tilaa sekä hampurilaisten paistoon että sämpylöiden lämmitykseen.
15 valmistusaineet
4 annosta
15 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Naudanjauhelihapihvejä runsain lisukkein
Omatekoiset hampurilaiset sopivat yhtä hyvin puutarhajuhliin kuin terassilounaallekin. Käytä parila-/grillipannua, voit käyttää myös pannun sileää puolta – molemmissa on tilaa sekä hampurilaisten paistoon että sämpylöiden lämmitykseen.
Valmistusaineet
500 g naudanjauhelihaa
150 g pekonia
20 g voita
2 tl suolaa
2 rkl mustapippuria
Kastike
0,5 dl majoneesia
3 rkl chilikastiketta
3 rkl pilkottua voileipäkurkkua
Suolaa ja mustapippuria
Tarvikkeet
4 hampurilaissämpylää
1 rapea salaatinpää
2 tomaattisiivua
1 ohueksi viipaloitu punasipuli
2 suolakurkkua
4 viipaletta hampurilaisjuustoa
Työnnä grillitikku hampurilaisen läpi kokoamisen jälkeen.
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Sekoita kastike ja valmistele lisukkeet.
Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään
ja muotoile niistä neljä pihviä.
Vaihe 2
Paista pekoni rapeaksi. Paista pihvejä voissa
kolme minuuttia kummaltakin puolelta tai
kunnes ne ovat kypsiä. Lämmitä hampurilaissämpylät
pannulla. Aseta pihvit sämpylöiden päälle
lisukkeiden ja kastikkeen kanssa ja tarjoile.