Valmistusaineet

500 g naudanjauhelihaa

400 g tomaattimurskaa

30 g voita

Tacomaustetta

Tarvikkeet
10 pilkottua pikkutomaattia
1 ohueksi viipaloitu
punasipuli
1 kurkku tikkuina
150 g juustoraastetta
2 dl kermaviiliä
Tortillalastuja
Tortillaleipiä

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Recept_Taco (2).jpg

Ruskista naudanjauheliha voissa.

Vaihe 2

Recept_Taco (3).jpg

Lisää tomaattimurska ja tacomauste.

Vaihe 3

Recept_Taco (4).jpg

Leikkaa vihannekset ohjeen mukaan ja
ripottele sipulit, tomaatit ja juusto jauhelihan
päälle. Tarjoile tacopannun lisukkeena kurkkua,
kermaviiliä, perunalastuja ja leipää
ja anna jokaisen koota oma taconsa.