Resepti
Perjantaitacot, Muurikka style
Nauti perjantai-illasta terassilla tai vaikka metsässä. Tässä olemme käyttäneet kaasupolttimella varustettua pannusettiä, mutta ruoka sopii yhtä hyvin myös avotulella grillattavaksi. Tarjoile suoraan Muurikka pannulta.
12 valmistusaineet
4 annosta
12 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Perjantaitacot, Muurikka style
Nauti perjantai-illasta terassilla tai vaikka metsässä. Tässä olemme käyttäneet kaasupolttimella varustettua pannusettiä, mutta ruoka sopii yhtä hyvin myös avotulella grillattavaksi. Tarjoile suoraan Muurikka pannulta.
Valmistusaineet
500 g naudanjauhelihaa
400 g tomaattimurskaa
30 g voita
Tacomaustetta
Tarvikkeet
10 pilkottua pikkutomaattia
1 ohueksi viipaloitu
punasipuli
1 kurkku tikkuina
150 g juustoraastetta
2 dl kermaviiliä
Tortillalastuja
Tortillaleipiä
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Ruskista naudanjauheliha voissa.
Vaihe 2
Lisää tomaattimurska ja tacomauste.
Vaihe 3
Leikkaa vihannekset ohjeen mukaan ja
ripottele sipulit, tomaatit ja juusto jauhelihan
päälle. Tarjoile tacopannun lisukkeena kurkkua,
kermaviiliä, perunalastuja ja leipää
ja anna jokaisen koota oma taconsa.