Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
15 valmistusaineet
4 annosta
15 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Kanansiivet
900 g kanansiipiä
1 tl paprikajauhetta
1 ripaus cayennepippuria
0,5 tl juustokuminaa
1–2 tl muscovadosokeria
0,5 tl suolaa
0,5 tl valkosipulijauhetta
Voita (voiteluun)
Creamy Red Bacon Coleslaw
½ punakaali, hienoksi suikaloituna
1–2 pkt pekonia
0,5 dl ranskankermaa
0,5 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
BBQ-kastiketta
Grillattu maissia
Kuivaa kanansiivet talouspaperilla,
jotta ne ovat täysin kuivia.
Sekoita paprikajauhe, cayennepippuri, juustokumina,
muscovadosokeri, suola ja valkosipulijauhe kulhossa.
Ripottele mausteseos tasaisesti kanansiipien
molemmille puolille.
Valmistele savustin ja lämmitä se noin 120–125°C lämpötilaan.
Käytä haluamiasi savustuslastuja – omenapuu- tai kirsikkapuulastut
antavat miedon ja hedelmäisen savuaromin.
Aseta siivet savustusritilälle niin, etteivät ne kosketa toisiaan.
Voitele ne sulatetulla voilla ja savusta noin 60 minuuttia,
kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin värisiä.
Valmista coleslaw sillä aikaa. Suikaloi punakaali hienoksi
ja laita kulhoon. Ripottele päälle hieman suolaa ja lisää
omenaviinietikka. Hiero kaalia käsin, jotta se pehmenee.
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista rapeaksi.
Valuta se talouspaperilla ja anna jäähtyä.
Sekoita punakaali ranskankerman ja rapeaksi
paistetun pekonin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa savustetut kanansiivet coleslaw'n,
BBQ-kastikkeen ja grillatun maissin kanssa.