Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
Savustettu makrilli tuoreen perunasalaatin kera on helppoa ja herkullista ja valmistuu nopeasti. Tarjoile vihreän salaatin kera, kotona terassilla tai piknikillä.
10 valmistusaineet
4 annosta
10 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Savustettu makrilli tuoreen perunasalaatin kera on helppoa ja herkullista ja valmistuu nopeasti. Tarjoile vihreän salaatin kera, kotona terassilla tai piknikillä.
Tuoreperunasalaatti
600 g keitettyä kylmää tuoretta perunaa
0,5 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
3 rkl karkeaa sinappia
3 rkl ruohosipulia
Suolaa ja mustapippuria
Savumakrilli
4 makrillifileetä
1/2 sitruuna
1 rkl sormisuolaa
1/2 tl chilihiutaleita
Sekoita majoneesi, kermaviili, sinappi, suola,
mustapippuri ja ruohosipuli keskenään.
Viipaloi perunat ja sekoita joukkoon.
Purista makrillifileiden päälle sitruunaa.
Ripottele fileiden lihapuolen päälle suolaa
ja chilihiutaleita.
Kuumenna savustin maksimilämpötilaan.
Laske lämpö 80-100 asteeseen. Aseta makrilli
ritilälle ja savusta sitä noin 20 minuuttia,
kunnes sen sisälämpötila on 58 astetta.
Tarjoile tuoreen perunasalaatin kera.