Valmistusaineet

1 rulla valmista pizzataikinaa

100 g huoneenlämpöistä voita

1 dl sokeria

4 tl kanelia

noin 25 g voita paistamiseen

Vaahterasiirappia tarjoiluun (valinnainen)

Pähkinärouhetta tarjoiluun (valinnainen)

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Kauli taikina jauhotetulla leikkuulaudalla.

Vaihe 2

Recept_kanelbullar (3).jpg

Sekoita voi, sokeri ja kaneli.

Levitä täyte koko taikinan päälle.

Vaihe 3

Recept_kanelbullar (4).jpg

Kääri taikina rullaksi pitkältä puolelta.
Leikkaa noin 2 cm:n paksuisiksi siivuiksi.

Vaihe 4

Recept_kanelbullar (5).jpg

Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä,
jotta pullat eivät pala. Lisää korvapuustit
pannulle ja kääntele niitä muutaman
minuutin kuluttua.

Vaihe 5

Recept_kanelbullar (6).jpg

Peitä kannella ja paista muutama minuutti,
kunnes ne ovat kullanruskeita. Käännä tarvittaessa
useita kertoja.

Vaihe 6

Recept_kanelbullar (7).jpg

Asettele lautaselle. Ripota pinnalle vaahterasiirappia
ja koristele halutessasi pähkinärouheella.

Nauti!