Resepti
Korvapuustit Muurikka Style
Tarjoile vastaleivottuja korvapuusteja suoraan pannulta. Nämä herkulliset korvapuustit valmistuvat supernopeasti pannulla.
5 valmistusaineet
5 valmistusaineet
Resepti
Korvapuustit Muurikka Style
Tarjoile vastaleivottuja korvapuusteja suoraan pannulta. Nämä herkulliset korvapuustit valmistuvat supernopeasti pannulla.
Valmistusaineet
1 rulla valmista pizzataikinaa
100 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
4 tl kanelia
noin 25 g voita paistamiseen
Vaahterasiirappia tarjoiluun (valinnainen)
Pähkinärouhetta tarjoiluun (valinnainen)
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Kauli taikina jauhotetulla leikkuulaudalla.
Vaihe 2
Sekoita voi, sokeri ja kaneli.
Levitä täyte koko taikinan päälle.
Vaihe 3
Kääri taikina rullaksi pitkältä puolelta.
Leikkaa noin 2 cm:n paksuisiksi siivuiksi.
Vaihe 4
Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä,
jotta pullat eivät pala. Lisää korvapuustit
pannulle ja kääntele niitä muutaman
minuutin kuluttua.
Vaihe 5
Peitä kannella ja paista muutama minuutti,
kunnes ne ovat kullanruskeita. Käännä tarvittaessa
useita kertoja.
Vaihe 6
Asettele lautaselle. Ripota pinnalle vaahterasiirappia
ja koristele halutessasi pähkinärouheella.
Nauti!