Letut kreikkalaisen jogurtin, mansikoiden ja hunajan kera
8 valmistusaineet
4 annosta
8 valmistusaineet
4 annosta
![](/storage/6D6BC256548BDB5F7A6D995BEB945ECE7CED55FE81D849C1633E59A2C97D9EAE/a149ee4c50f24f9d91afbc9d3a9d4d9e/330-220-0-jpg.Jpeg/media/0a2d5f877d2a4bb6a6e7bf3665088f61/Recept_pannkakor%20med%20grekisk%20yoghurt.jpeg)
Letut kreikkalaisen jogurtin, mansikoiden ja hunajan kera
Valmistusaineet
Letut
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1 tl suolaa
25 g voita paistamiseen
Täytteet
4 dl kreikkalaista jogurttia
1 l mansikoita
4 rkl hunajaa
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Vatkaa munat, jauhot ja puolet maidosta
tasaiseksi taikinaksi. Lisää suola ja loppu maito.
VINKKEJÄ!
Valmista taikinae etukäteen kotona ja säilytä
sitä matkalla termospullossa.
Vaihe 2
Aseta pannu tulen päälle ja paista letut voissa.
Tarjoile mansikoiden, kreikkalaisen jogurtin ja
hunajan kera.