Valmistusaineet

600 g sianlihaa viipaloituna ja sulatettuna

800 g kiinteitä perunoita

2 munaa

2 tl suolaa

Voita paistamiseen

Puolukkaa tarjoiluun

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (2).jpg

Raasta perunat raastinraudan hienolla
puolella. Sekoita perunaraaste,
vehnäjauhot ja suola.

Vaihe 2

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (3).jpg

Paista porsaanlihaa pannulla, siirrä se
sivuun ja jätä paistorasva liedelle.

Vaihe 3

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (4).jpg

Paista porsaanlihan rasvassa ja
voissa pieniä röstejä.

Vaihe 4

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (5).jpg

Tarjoile röstit sianlihan ja puolukkahillon kera.