Valmistusaineet

2 munaa

4 dl vehnäjauhoa

8 dl maitoa

voisulaa

Täyte
2 dl kermavaahtoa
mustikoita
vadelmia
tomusokeria
sitruunamelissaa

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Vatkaa sisätiloissa munat, vehnäjauhot ja
puolet maidosta. Kun taikina on tasaista,
lisää loput maidosta ja suolasta. Kaada
termospulloon tai pulloon ja ota se mukaan ulos.

Vaihe 2

Sytytä kaasupoltin ja sivele
Monitoimipannun pinta
nestemäisellä voilla.

Recept_Pannkakor med grädde och sylt (3).jpg

Kaada jokaiseen muottiin
ohut kerros taikinaa.

Recept_Pannkakor med grädde och sylt (4).jpg

Käännä letut ympäri, kun alapuoli
on kullanruskea. Letut ovat kypsiä,
kun molemmat puolet ovat
kullanruskeita.

Vaihe 3

Tarjoa letut kerman, marjojen,
tomusokerin ja sitruunamelissan kanssa.