Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
9 valmistusaineet
4 annosta
9 valmistusaineet
4 annosta
2 munaa
4 dl vehnäjauhoa
8 dl maitoa
voisulaa
Täyte
2 dl kermavaahtoa
mustikoita
vadelmia
tomusokeria
sitruunamelissaa
suolaa
Vatkaa munat, vehnäjauhot ja
puolet maidosta. Kun taikina on tasaista,
lisää loput maidosta ja suola. Ota taikina
mukaan ulos kaatamalla se esimerkiksi
termospulloon tai muuhun astiaan
Sytytä kaasupoltin ja sivele
Monitoimipannun pinta
nestemäisellä voilla.
Kaada jokaiseen muottiin
ohut kerros taikinaa.
Käännä letut ympäri, kun alapuoli
on kullanruskea. Letut ovat kypsiä,
kun molemmat puolet ovat
kullanruskeita.
Tarjoa letut kerman, marjojen,
tomusokerin ja sitruunamelissan kanssa.