Resepti
Flank steak chimichurrin ja padrones-paprikoiden kanssa
17 valmistusaineet
4 annosta
17 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Flank steak chimichurrin ja padrones-paprikoiden kanssa
Valmistusaineet
600 g kuvepaistia
padrones-paprikoita
Maustesekoitus
1 tl mustapippuria
½ tl valkopippuria
½ tl sinapinsiemeniä
½ tl fenkolinsiemeniä
Chimichurri
1 punainen chili
2 rkl hienonnettua punasipulia
tuoretta oreganoa
tuoretta timjamia
1 rkl hyvälaatuista balsamiviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
sormisuolaa
Bruschetta
4 viipaletta hapanjuurileipää
2 isoa tomaattia
1 valkosipulinkynsi
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Voitele leipä oliiviöljyllä ja
pane sekin parilalle.
Vaihe 2
Nosta liha pois, kun pinnassa on kauniit
paistoraidat ja liha on sisältä kauniin
vaaleanpunaista, eli kun sen sisälämpötila
on noin 57 astetta. Padrones-paprikat ovat
valmiita, kun niiden pinta on paahtunut
melko tummaksi. Ota leipä pois parilapannulta,
kun viipaleiden pintaan on paahtunut kauniit raidat.
Vaihe 3
Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi.
Asettele padrones-paprikat ja liha lautaselle.
Levitä lihan päälle reilusti chimichurria.
Ripottele päälle sormisuolaa.
Vaihe 4
Levitä bruschetta-seos leiville ja tarjoa
lihan ja padrones-paprikoiden kanssa.