Valmistusaineet

600 g kuvepaistia

padrones-paprikoita

Maustesekoitus
1 tl mustapippuria
½ tl valkopippuria
½ tl sinapinsiemeniä
½ tl fenkolinsiemeniä

Chimichurri
1 punainen chili
2 rkl hienonnettua punasipulia
tuoretta oreganoa
tuoretta timjamia
1 rkl hyvälaatuista balsamiviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
sormisuolaa

Bruschetta
4 viipaletta hapanjuurileipää
2 isoa tomaattia
1 valkosipulinkynsi
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Voitele leipä oliiviöljyllä ja
pane sekin parilalle.

Vaihe 2

Nosta liha pois, kun pinnassa on kauniit
paistoraidat ja liha on sisältä kauniin
vaaleanpunaista, eli kun sen sisälämpötila
on noin 57 astetta. Padrones-paprikat ovat
valmiita, kun niiden pinta on paahtunut
melko tummaksi. Ota leipä pois parilapannulta,
kun viipaleiden pintaan on paahtunut kauniit raidat.

Vaihe 3

Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi.
Asettele padrones-paprikat ja liha lautaselle.
Levitä lihan päälle reilusti chimichurria.
Ripottele päälle sormisuolaa.

Vaihe 4

Levitä bruschetta-seos leiville ja tarjoa
lihan ja padrones-paprikoiden kanssa.

Vaihe 5

Vaihe 6

Vaihe 7

Vaihe 8