Valmistusaineet

Nachopannu
500 g naudan jauhelihaa
2 dl esikeitettyjä mustia papuja
1 pussi suolattuja nacholastuja
200 g juustoraastetta
rypsiöljyä paistamiseen
1 pussi valmista tacomaustetta tai omatekoista tacomaustetta: 1 tl nacho-chilipippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl juustokuminaa
1 tl sipulijauhetta
1 tl suolaa

Omatekoista tacomaustetta: 1 tl nacho-chilipippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl juustokuminaa
1 tl sipulijauhetta
1 tl suolaa

Pico de gallo
2 tomaattia
1 valkosipulinkynsi
1 limetin mehu
1 pieni punasipuli
1 vihreä chili
1 punainen chili
korianteria maun mukaan
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria

Lisukkeeksi
2 kypsää avokadoa kuutioina
1 punasipuli hienonnettuna
1 lime viipaleina

Ruoanvalmistus

Tacomaustesekoitus

Tee itse tacomaustesekoitus sekoittamalla
yhteen nacho-chilijauhetta, paprikajauhetta,
juustokuminaa, sipulijauhetta ja suolaa.

Vaihe 1

Hienonna tomaatti, chili, valkosipuli ja punasipuli.

Purista päälle limen mehua maun mukaan.

Lisää korianteria, sormisuolaa, mustapippuria
ja oliiviöljyä. Sekoita hyvin ja anna salsan vetäytyä
sillä välin, kun paistat jauhelihaseoksen.

Vaihe 2

Laita Muurikka Pannu tulelle ja kaada pannuun rypsiöljyä.
Ruskista jauheliha ja sekoita sitten mukaan pavut ja tacomauste.

Siirrä seosta reunoille päin ja levitä pannun keskelle kerros nacholastuja.

Tee pannulle kerroksia nacholastuista, jauhelihaseoksesta ja juustosta.
Sammuta kaasu ja laita kansi päälle, jotta juusto sulaa jälkilämmössä.

Vaihe 3

Tarjoile avokadon, punasipulin, limetinviipaleiden
ja Pico de gallon kanssa.