Resepti
Lohta tillin ja piparjuuren kera
Muurikka pannun kevyesti kupera muoto sopii myös kastikeruoille. Nämä kesäiset maut sopivat erinomaisesti esimerkiksi terassi-illalliselle. Ehkä tilli ja perunat löytyvät omasta kasvimaasta?
9 valmistusaineet
4 annosta
9 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Lohta tillin ja piparjuuren kera
Muurikka pannun kevyesti kupera muoto sopii myös kastikeruoille. Nämä kesäiset maut sopivat erinomaisesti esimerkiksi terassi-illalliselle. Ehkä tilli ja perunat löytyvät omasta kasvimaasta?
Valmistusaineet
450 g lohta
400 g keitettyjä perunoita viipaloituna
tai kokonaisena koon mukaan
3 dl vettä
0,5 kuutiota kalalientä
3 dl kermaa
30 g voita
1 cm piparjuurta
1 ruukku tilliä
Suolaa ja pippuria
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Poista lohen nahka ja kuutioi liha.
Paista voissa muutaman minuutin ajan.
Vaihe 2
Lisää perunat, liemikuutio ja vesi.
Vaihe 3
Lisää kerma. Lisää tilli ja anna kiehua kokoon
kannen alla muutaman minuutinajan.
Vaihe 4
Mausta suolalla ja pippurilla,
raasta päälle piparjuurta ja tarjoile.