Omena-hunajapizza
Omenapizza on sekä juhlava että helppo valmistaa, sillä se sopii niin illallisen päätteeksi kuin välipalaksi tai kahvin kera tarjottavaksi. Pizzakiveä voi käyttää sähkögrillissä tai uunissa keittiössä.
4 valmistusaineet
4 annosta
4 valmistusaineet
4 annosta
![](/storage/5DA6B71C06DB1E0E813CC7E7596E453791CBC5FD0A579132235C12561D4E92F3/913bf89231654f7e9d2bd7bfc87578de/330-220-0-jpg.Jpeg/media/4aaa70fa3eac4f7ea1640ffcd3a268aa/Recept_pizza%20med%20%C3%A4pple%20och%20honung.jpeg)
Omena-hunajapizza
Omenapizza on sekä juhlava että helppo valmistaa, sillä se sopii niin illallisen päätteeksi kuin välipalaksi tai kahvin kera tarjottavaksi. Pizzakiveä voi käyttää sähkögrillissä tai uunissa keittiössä.
Valmistusaineet
1 voitaikinalevy, joka leikataan pizzakiven
muotoon (halkaisija n. 25 cm)
3 omenaa
3 rkl hunajaa
1 rkl kanelia
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Pirskottele puolet hunajasta voitaikinan
päälle. Leikkaa omenat ohuiksi siivuiksi ja
aseta ne voitaikinan päälle.
Vaihe 2
Lämmitä kiveä hitaasti ennen pizzan
paistamista. Aseta leivinpaperi pizzakivelle
ja paista 2-3 minuuttia kannen alla.
Vaihe 3
Sekoita loput hunajasta kaneliin ja
pirskottele omenoiden päälle ennen tarjoilua.