Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
11 valmistusaineet
4 annosta
11 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
500g kuorellisia katkarapuja (pakaste)
1 iso sipuli
1 fenkoli
1 valkosipulinkynsi
1 tl sriracha-kastiketta
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
½ dl valkoviiniä
1,2 l vettä
Oliiviöljyä
Smetanan
Sulata jäiset katkaravut.
Laita katkaravut savustuskoriin
ja savusta 2-teholla (175°C)
10 minuuttia.
Kuori katkaravut ja säästä kuoret.
Kuullota katkaravun kuoria kuumassa
kattilassa sriracha-kastikkeen kanssa
5 minuuttia. Kaada valkoviini kattilaan
ja anna haihtua minuutin ajan.
Lisää vesi ja suola. Kiehauta muutama
minuutti ja käännä teho pienemmälle.
Anna porista hiljalleen 25 min.
Pilko sipuli, fenkoli, paprika
ja valkosipulin kynsi.
Kuullota kasviksia öljytilkan
kanssa kattilassa.
Lisää siivilöity rapuliemi ja keitä n. 15 min.
Lisää loppuvaiheessa kuoritut
katkaravut ja tarjoile keitto
smetanan kera.