Resepti
Juustoinen kasvispannu
Joskus yksinkertaisin on parasta, varsinkin retkellä. Valmistamalla vihannekset kotona loihdit ulkolounaan ennätysnopeasti.
11 valmistusaineet
4 annosta
11 valmistusaineet
4 annosta
![](/storage/F4E1BCD94236E4465D1D694EB5DB92CF5DBE411EDD295F511E01E3DC0F1E06CB/d95f20190efb4e2d8ed40ddfb6e6af7c/330-220-0-jpg.Jpeg/media/09324e3c20424fc9a817e868a536239f/Recept_veggiepanna.jpeg)
Resepti
Juustoinen kasvispannu
Joskus yksinkertaisin on parasta, varsinkin retkellä. Valmistamalla vihannekset kotona loihdit ulkolounaan ennätysnopeasti.
Valmistusaineet
500 g keitettyjä pieniä perunoita viipaloituna tai halkaistuna
4 rkl rypsiöljyä
1 ohueksi viipaloitu punasipuli
1 suikaloitu porkkana
1 parsakaali paloina
1 omena kuutioina
1 keltasipuli lohkoina
200 g pieniä tomaatteja
200 g grillijuustoa
1 ruukku korianteria
2 tl chilihiutaleita
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Leikkaa vihannekset. Paista perunat ja vihannekset
reseptiluettelon mukaisessa järjestyksessä.
Vaihe 2
Raasta grillijuusto kasvisten päälle ja sekoita.
Vaihe 3
Lisää chilihiutaleet ja korianteri ja sekoita vielä kerran.
Tarjoile heti.