Valmistusaineet

250 g herkkusieniä viipaloituna
250 g kantarelleja viipaloituna
150 g viipaloitua maa-artisokkaa
1 kg gnocchia
3 rkl luomukasvislientä
5 dl kermaa
Suolaa ja pippuria
Runsaasti voita paistamiseen

Täytteet

pikkelöity punasipuli:
Kaalilastuja
100 g parmesaania

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Sytytä nuotio ja anna pannun kuumeta nuotion yllä. Paista sieniä voissa, kunnes kaikki neste on haihtunut pois. Lisää sitten maa-artisokat ja paista kullanruskeiksi.

Vaihe 2

Lisää gnocchit. Mausta suolalla, pippurilla ja liemellä. Paista, kunnes gnocchien pinta on rapea.

Vaihe 3

Lisää kerma ja anna kiehua. Mausta suolalla, pippurilla ja kasvisliemellä. Raasta parmesaani ja anna sen sulaa ruokaan.

Vaihe 4

Viimeistele lehtikaalilastuilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja parmesaaniraasteella.