Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
12 valmistusaineet
6 annosta
12 valmistusaineet
6 annosta
Resepti
250 g herkkusieniä viipaloituna
250 g kantarelleja viipaloituna
150 g viipaloitua maa-artisokkaa
1 kg gnocchia
3 rkl luomukasvislientä
5 dl kermaa
Suolaa ja pippuria
Runsaasti voita paistamiseen
Täytteet
pikkelöity punasipuli:
Kaalilastuja
100 g parmesaania
Sytytä nuotio ja anna pannun kuumeta nuotion yllä. Paista sieniä voissa, kunnes kaikki neste on haihtunut pois. Lisää sitten maa-artisokat ja paista kullanruskeiksi.
Lisää gnocchit. Mausta suolalla, pippurilla ja liemellä. Paista, kunnes gnocchien pinta on rapea.
Lisää kerma ja anna kiehua. Mausta suolalla, pippurilla ja kasvisliemellä. Raasta parmesaani ja anna sen sulaa ruokaan.
Viimeistele lehtikaalilastuilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja parmesaaniraasteella.