Valmistusaineet

1 hapanjuurileipä, viipaloituna
500 g kuorittuja katkarapuja
3 dl oliiviöljyä
5 valkosipulinkynttä ohuina siivuina
1 punainen chili suikaloituna
1 tl chilihiutaleita
1⁄2 puristettu sitruuna
0,5 dl hienonnettua persiljaa
Suolaa

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Lämmitä pannu ja laita leipäviipaleet sen päälle. Ripottele päälle runsaasti oliiviöljyä ja laske lämpötilaa. Paista leipäviipaleita miedolla lämmöllä, kunnes niiden pinta on kullanruskea. Aseta sivuun.

Vaihe 2

Lisää öljyä ja paista chiliä ja valkosipulia 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat pehmentyneet. Purista päälle sitruunamehua.

Vaihe 3

Lisää katkaravut ja sekoita, kunnes kaikki on kuumaa. Koristele persiljalla.