Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
28 valmistusaineet
4 annosta
28 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
Kebabliha
1 kg porsaankylkeä
1 keltasipuli viipaloituna
1 rkl kuminaa
1 rkl sipulijauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl korianteria
2 rkl savupaprikajauhetta
1 tl cayennenpippuria
2 tl suolaa
1 tl vastajauhettua mustapippuria
Muurikka Silava paistorasvaa
2 rkl voita
Kebableivät
600 l vehnäjauhoja
7 g kuivahiivaa
2 tl suolaa
1 tl sokeria
0,5 tl leivinjauhetta
3,5 dl haaleaa vettä
Kebabkastike
2 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl majoneesia
1 rkl chilikastiketta
1 raastettu valkosipulinkynsi
1,5 rkl omenamehua
1 rkl appelsiinimehua
1 krm kuminaa
1 tl paprikajauhetta
Cayennepippuria
Suolaa ja pippuria
Täytteet
jäävuorisalaattia suikaloituna
1 punasipuli suikaloituna
1 paprika suikaloituna
Fetajuustoa, murustettuna
Kebab: leikkaa porsaankylki ohuiksi suikaleiksi. Sekoita joukkoon kuivat mausteet ja sipuli. Anna lihan marinoitua vähintään 1 tunti, mielellään yön yli.
Pitaleipä: sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää vesi ja vaivaa hyvin, kunnes taikina on sileää. Jaa taikina 8 samankokoiseen palloon. Kauli palloista jauhotetulla leivontapöydällä ohuita pitaleipiä, joiden paksuus on noin 5 mm. Anna sen jälkeen kohota 1 tunti. Lämmitä pannu ja paista sämpylöitä miedolla lämmöllä ilman paistorasvaa, kunnes ne ovat kohonneet ja saaneet kauniin värin.
Kebabkastike: sekoita kaikki ainekset kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja cayennenpippurilla.
Nosta pannun lämpötilaa ja lisää Muurikka Silava Paistorasva. Anna rasvan lämmetä kunnolla ennen lihan lisäämistä. Paista lihaa käännellen. Kun liha on kypsää, lisää voi ja sekoita.
Avaa pitaleipä tekemällä viilto sen reunaan. Lisää vihannekset, liha ja fetajuusto ja viimeistele kebabkastikkeella.
Muurikka Setit
348,91 EUR
Muurikka Setit
89,00 EUR
Muurikka Setit
79,90 EUR
Kaasupolttimet
19,90 EUR
Muut lisävarusteet
5,90 EUR
Paistolastat
19,90 EUR
Muut lisävarusteet
11,90 EUR