Resepti
Perunapannukakut halloumin, mädin ja kampasimpukoiden kanssa
10 valmistusaineet
4 annosta
10 valmistusaineet
4 annosta
![](/storage/29583C429FB725BFC772021D895E088F7F0C4AFC2EACB1B5BADAAB847AEC3BBD/4816c22fceaf4a0cb99bcd089b322dfe/330-220-0-jpg.Jpeg/media/1e359d824abd49b9838c72b18ef217ca/Recept_R%C3%A5raka%20med%20halloumi.jpeg)
Resepti
Perunapannukakut halloumin, mädin ja kampasimpukoiden kanssa
Valmistusaineet
5 kiinteää perunaa
200 g halloumia
Täyte
1 kypsä avokado viipaloituna
2 dl crème fraîchea
4 kampasimpukkaa
25 g muikunmätiä
1 punasipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
voita
Ruoanvalmistus
Vaihe 1
Kuori perunat. Raasta perunat ja
halloumi kulhoon ja sekoita hyvin.
Purista ylimääräinen neste pois
esim. pyyhkeen läpi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 2
Laita Muurikka Pannu tulelle ja
anna sen lämmetä keskilämpöiseksi.
Voitele paistomuotit voilla.
Vaihe 3
Jaa taikinaseos paistomuotteihin ja
anna paistua kullanruskeiksi. Käännä
ja paista myös toinen puoli. Paista
kampasimpukoita paistomuottien
välisillä pinnoilla noin 1 minuutti
per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Tarjoile, kun perunapannukakut ovat
paistuneet kullanruskeiksi molemmin
puolin. Asettele perunapannukakkujen
päälle viipaloitua avokadoa, crème fraîchea,
punasipulia, mätiä ja yksi kampasimpukka.