Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
10 valmistusaineet
4 annosta
10 valmistusaineet
4 annosta
Resepti
5 kiinteää perunaa
200 g halloumia
Täyte
1 kypsä avokado viipaloituna
2 dl crème fraîchea
4 kampasimpukkaa
25 g muikunmätiä
1 punasipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
voita
Kuori perunat. Raasta perunat ja
halloumi kulhoon ja sekoita hyvin.
Purista ylimääräinen neste pois
esim. pyyhkeen läpi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita Muurikka Pannu tulelle ja
anna sen lämmetä keskilämpöiseksi.
Voitele paistomuotit voilla.
Jaa taikinaseos paistomuotteihin ja
anna paistua kullanruskeiksi. Käännä
ja paista myös toinen puoli. Paista
kampasimpukoita paistomuottien
välisillä pinnoilla noin 1 minuutti
per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Tarjoile, kun perunapannukakut ovat
paistuneet kullanruskeiksi molemmin
puolin. Asettele perunapannukakkujen
päälle viipaloitua avokadoa, crème fraîchea,
punasipulia, mätiä ja yksi kampasimpukka.