Valmistusaineet

5 kiinteää perunaa

200 g halloumia

Täyte
1 kypsä avokado viipaloituna
2 dl crème fraîchea
4 kampasimpukkaa
25 g muikunmätiä
1 punasipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
voita

Ruoanvalmistus

Vaihe 1

Kuori perunat. Raasta perunat ja
halloumi kulhoon ja sekoita hyvin.
Purista ylimääräinen neste pois
esim. pyyhkeen läpi.
Mausta suolalla ja pippurilla.

Vaihe 2

Laita Muurikka Pannu tulelle ja
anna sen lämmetä keskilämpöiseksi.
Voitele paistomuotit voilla.

Vaihe 3

Jaa taikinaseos paistomuotteihin ja
anna paistua kullanruskeiksi. Käännä
ja paista myös toinen puoli. Paista
kampasimpukoita paistomuottien
välisillä pinnoilla noin 1 minuutti
per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Vaihe 4

Tarjoile, kun perunapannukakut ovat
paistuneet kullanruskeiksi molemmin
puolin. Asettele perunapannukakkujen
päälle viipaloitua avokadoa, crème fraîchea,
punasipulia, mätiä ja yksi kampasimpukka.