Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
Resepti
11 valmistusaineet
6 annosta
11 valmistusaineet
6 annosta
Resepti
5 suurta tai 7 pienempää raparperia
50 g pistaasipähkinöitä hienonnettuina
Minttua tarjoiluun, 4 oksaa
Kiille
200 g mansikoita isoiksi paloiksi leikattuna (pakastemarjat käyvät hyvin)
60 g inkivääriä suuriksi paloiksi pilkottuna
2 dl sokeria
1,5 dl vettä
5 mintunlehteä
mascarponekerma
200 g mascarponea
1 dl kermaa
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl murskattua kardemumma
Kiille: Aseta Muurikka Keitto- ja paistoalusta kaasupolttimelle ja aseta poltin korkeimmalle lämmölle. Sekoita vesi, sokeri, mansikat, inkivääri ja minttu kattilassa ja anna kiehua ja kiehahtaa noin 10 minuuttia, kunnes seos alkaa saostua. Poista lämmöltä ja siivilöi hedelmäpalat pois kuorrutteesta.
Raparperi: Leikkaa raparperi noin 7 cm:n pituisiksi tikuiksi. Aseta pannu kaasupolttimelle. Paista sitten runsaassa voissa noin 3-5 minuuttia, kunnes raparperi alkaa pehmetä. Poista lämmöltä.
Mascarponekerma: vatkaa mascarpone, kerma ja vaniljasokeri. Lisää muutama ruokalusikallinen mansikkakiillettä ja kardemumma ja sekoita.
Aseta 5 raparperitankoa syvän lautasen pohjalle. Kaada päälle muutama lusikallinen mansikkakiillettä ja viimeistele mascarponekermalla, pistaasipähkinöillä ja mintunoksalla.
Muurikka Setit
348,91 EUR
Muurikka Setit
89,00 EUR
Muurikka Setit
79,90 EUR
Kaasupolttimet
19,90 EUR
Muut lisävarusteet
11,90 EUR
Kahvipannut ja kattilat
44,90 EUR