Leppä – perinteinen ja tasapainoinen
Sopii:
kala, äyriäiset, kana
Maku:
Mieto, tasapainoinen savu klassisella vivahteella
Leppälastut ovat savustuksen klassikko – erityisen suosittu lohen ja makrillin savustamiseen perinteisellä savun sävyllä.
Omena – mieto ja hedelmäinen
Sopii
kala, kana, juusto, vihannekset
Maku
kevyt, makea ja hedelmäinen savu, joka ei peitä raaka-aineen omaa makua
Täydellinen valinta, kun haluat hienovaraisen savun, joka korostaa makuja. Erityisen hyvä lohelle, kanalle ja kasviksille.
Kirsikka – makea ja täyteläinen
Sopii
porsas, kana, ankka
Maku
Täyteläinen savu, jossa makeutta ja kevyen hedelmäisiä sävyjä
Antaa kauniin värin ja pyöreämmän maun – loistava ankalle tai savustetuille ribseille.
Viski – syvä ja pyöreä
Sopii
naudanliha, riista, porsas, juusto
Maku
Pyöreä ja voimakas savu, jossa tammen ja viskitynnyrin aromeja
Antaa tunnistettavan, hieman makean ja syvän savun – erinomainen esimerkiksi savucheddariin tai meheviin ribs-annoksiin.
Konjakki – elegantti ja aromaattinen
Sopii
porsas, kana, kala, juusto
Maku
Pehmeä ja hienostunut savu, jossa konjakilla kypsytetyn tammen vivahteita
Ylellinen vaihtoehto hienostuneella makeudella. Erityisen herkullinen savulohelle tai savustetulle kananrinnalle.
Hickory – klassinen ja voimakas
Sopii
ribsit, pekoni, naudanliha, kana
Maku
Intensiivinen ja perinteinen BBQ-maku, jossa savun suolaisuutta ja kevyttä makeutta.