Suosituimmat kategoriat
Valikoimamme
ART.NR: 54010150 EAN: 6416554012002
Tuotenro | Nimike | Tyyppi | Pintakäs. | Me | c/c mm | A mm | B mm | C mm | D mm | E mm | Kierre | Maks. paino | Korkeus | Pituus | Ø | Palautusjousi | Muut | Värikoodi | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
54010050 | Muurikka pannu jaloilla | kuumavalssattu teräs | 58 cm | |||||||||||||||||
![]() |
54010150 | Muurikka pannu jaloilla suojapussissa | kuumavalssattu teräs | 38 cm | |||||||||||||||||
![]() |
54010030 | Muurikka pannu jaloilla | kuumavalssattu teräs | 48 cm | |||||||||||||||||
![]() |
54010070 | Muurikka pannu jaloilla | kuumavalssattu teräs | 78 cm |
Ennen käyttöönottoa uusi kuumavalssatusta teräksestä valmistettu
pannu on rasvapoltettava. Rasvapoltto luo pannulle luonnollisen tarttumattoman pinnan ja helpottaa ruoanlaittoa.
1. Aloita pesemällä pannu kuumalla vedellä. Kuumenna se sitten lämmönlähteen päällä, kunnes se on täysin kuiva.
2. Levitä pannulle ohut ja tasainen kerros Muurikka Silavaa, suolatonta rasvaa tai ruokaöljyä. Toista rasvakäsittely, kunnes koko pannun pinta on tasaisen musta.
Puhdista pannu heti käytön jälkeen, mielellään sen ollessa vielä lämmin. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten. Älä käytä puhdistukseen astianpesuainetta. Astianpesuaine liuottaa pois pannua suojaavan rasvakerroksen, minkä vuoksi rasvapoltto on tehtävä uudelleen.
Puhdista Muurikka pannu
1. Kaavi ruokajäämät pois pannukaapimella.
2. Kaada pannulle hieman vettä, kiehauta ja puhdista pannukaapimella tai harjalla sekä talouspaperilla. Toista vaiheet 1 ja 2 tarvittaessa.
3. Voitele paistopinta kevyesti ruokaöljyllä tai Muurikka Silavalla (rasva tai spray). Säilytä Muurikka pannu oikein. Säilytä kuivassa paikassa.
Puhdistus suolalla:
Jos pannu on erittäin likainen tai paistopintaan on tarttunut makua, suolaniksi voi olla hyödyllinen.
1. Kuumenna pannu ja ripottele päälle reilusti karkeaa suolaa.
2. Anna suolan tummua liedellä muutaman minuutin ajan, jotta se imee itseensä kosteutta, likaa ja rasvaa.
3. Kaavi suola pois lastalla.
4. Kaada pannuun hieman vettä ja pyyhi puhtaaksi.
5. Voitele pannun pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.
Pannu on kestävä, mutta säilytä sitä kuivassa paikassa, jotta se ei pääse ruostumaan. Ennen pidempiaikaista varastointia, pannu kannattaa puhdistaa huolelliesti ja rasvapolttaa.
Jos pannu ruostuu, hankaa ruostetahrat pois grilliharjalla tai teräsvillalla. Puhdista ja rasvaa pannu samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Sen jälkeen voit käyttää sitä tavalliseen tapaan.
Muurikka pannuja on saatavana useassa eri koossa ja ne sopivat ruoanlaittoon niin pienelle porukalle kuin suuremmallekin seurueelle.
Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan koon.
ø 38/48 cm: enintään 4 hengelle
ø 58 cm: 4–8 hengelle
ø 78 cm: 8–14 hengelle
ø 100/120 cm: yli 14 hengelle