Muurikka pannu jaloilla kuumavalssattu teräs 78 cm

ART.NR: 54010070 EAN: 6416571001157

Muurikka Pannu kuumavalssattua terästä, irrotettavat jalat. Sopii kaasupolttimelle, sähkögrilliin tai avotulelle. Halkaisija 78 cm. Sopii ruoanlaittoon 8–14 hengelle,
  • Kaasupolttimelle, sähkögrillille tai avotulelle
Hinta
229,00 EUR / 1 Kpl
  Tuotenro Nimike Tyyppi Pintakäs. Me c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Kierre Maks. paino Korkeus Pituus Ø Palautusjousi Muut Värikoodi
54010050 Muurikka pannu jaloilla kuumavalssattu teräs 58 cm
54010150 Muurikka pannu jaloilla suojapussissa kuumavalssattu teräs 38 cm
54010030 Muurikka pannu jaloilla kuumavalssattu teräs 48 cm
54010070 Muurikka pannu jaloilla kuumavalssattu teräs 78 cm

FAQ - Pannut

  • Ennen käyttöönottoa uusi kuumavalssatusta teräksestä valmistettu
    pannu on rasvapoltettava. Rasvapoltto luo pannulle luonnollisen tarttumattoman pinnan ja helpottaa ruoanlaittoa.

    1. Aloita pesemällä pannu kuumalla vedellä. Kuumenna se sitten lämmönlähteen päällä, kunnes se on täysin kuiva.

    2. Levitä pannulle ohut ja tasainen kerros Muurikka Silavaa, suolatonta rasvaa tai ruokaöljyä. Toista rasvakäsittely, kunnes koko pannun pinta on tasaisen musta.

  • Puhdista pannu heti käytön jälkeen, mielellään sen ollessa vielä lämmin. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten.  Älä käytä puhdistukseen astianpesuainetta. Astianpesuaine liuottaa pois pannua suojaavan rasvakerroksen,  minkä vuoksi rasvapoltto on tehtävä uudelleen.

    Puhdista Muurikka pannu                                                                                           

    1. Kaavi ruokajäämät pois pannukaapimella.

    2. Kaada pannulle hieman vettä, kiehauta ja puhdista pannukaapimella tai harjalla sekä talouspaperilla. Toista vaiheet 1 ja 2 tarvittaessa.

    3. Voitele paistopinta kevyesti ruokaöljyllä tai Muurikka Silavalla (rasva tai spray). Säilytä Muurikka pannu oikein. Säilytä kuivassa paikassa.

    Puhdistus suolalla:
    Jos pannu on erittäin likainen tai paistopintaan on tarttunut makua, suolaniksi voi olla hyödyllinen.
    1. Kuumenna pannu ja ripottele päälle reilusti karkeaa suolaa.
    2. Anna suolan tummua liedellä muutaman minuutin ajan, jotta se imee itseensä kosteutta, likaa ja rasvaa.
    3. Kaavi suola pois lastalla.
    4. Kaada pannuun hieman vettä ja pyyhi puhtaaksi.
    5. Voitele pannun pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.

  • Pannu on kestävä, mutta säilytä sitä kuivassa paikassa, jotta se ei pääse  ruostumaan. Ennen pidempiaikaista varastointia, pannu kannattaa puhdistaa huolelliesti ja rasvapolttaa. 

  • Jos pannu ruostuu, hankaa ruostetahrat pois grilliharjalla tai teräsvillalla. Puhdista ja rasvaa pannu samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Sen jälkeen voit käyttää sitä tavalliseen tapaan.

  • Muurikka pannuja on saatavana useassa eri koossa ja ne sopivat ruoanlaittoon niin pienelle porukalle kuin suuremmallekin seurueelle.
    Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan koon.

    ø 38/48 cm: enintään 4 hengelle
    ø 58 cm: 4–8 hengelle​​​​​​​
    ø 78 cm: 8–14 hengelle​​​​​​​
    ø 100/120 cm: yli 14 hengelle