Kaasu setti LL musta 100 cm

ART.NR: 54120360 EAN: 6414676023203

Tyylikäs, harkitusti muotoiltu pannusetti, johon sisältyy emaloitu kaasupoltin ja tukeva metallijalusta, jossa on pitkät D-profiilijalat. Settiin kuuluu myös kuumavalssatusta teräksestä valmistettu pannu, jonka halkaisija on 100 cm. Kaasupolttimessa on säädin integroidulla sytytyksellä ja selkeällä merkinnällä, jonka avulla on helppo säätää lämpö sopivaksi. Lämpöä säädellään erikseen kolmessa kaasukehässä, mikä mahdollistaa eri lämpötila-alueiden käytön pannulla. Setti sisältää myös kiinteän tuulisuojan, joka suojaa liekkejä tehokkaasti. CE-merkitty, teho 22,9 kW ja kaasunkulutus 1666 g/h. Pannua tulee säilyttää kuivassa, kun sitä ei käytetä. Sopii ruoanlaittoon yli 14 hengelle. Lisää tietoa yksityiskohtineen Piilota tieto
  • Pannu kuumavalssattua terästä, joka kestää sukupolvien ajan
  • Kaasupoltin integroidulla sytytyksellä
  • Kaasukehiä säädetään portaattomasti toisistaan riippumatta
  • Täydennä lisätarvikkeilla, kuten sivupöydällä ja kannella
Hinta
1199,00 EUR / 1 Kpl
  Tuotenro Nimike Tyyppi Pintakäs. Me c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Kierre Maks. paino Korkeus Pituus Ø Palautusjousi Muut Värikoodi
54120360 Kaasu setti LL musta 100 cm

FAQ - Pannut ja kaasupoltin

  • Ennen käyttöönottoa uusi pannu on rasvapoltettava. Aloita puhdistamalla pannu kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Kuivaa pannu kuumentamalla sitä.

    Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella  Levitä ohut ja tasainen kerros rasvaa pannun pintaan.  Käytä mielellään Muurikka Silavaa. Voit käyttää myös tavallista ruokaöljyä tai suolatonta paistorasvaa. Toista, kunnes pannun koko pinta on tasaisen tummunut. Varo, ettei pannun pohjalle muodostu liian paksua rasvaa. Muutoin rasvaa voi muodostua epätasaisesti ja se voi palaa kiinni.

  • Puhdista pannu heti käytön jälkeen, mielellään sen ollessa vielä lämmin. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten.  Älä käytä puhdistukseen astianpesuainetta. Astianpesuaine liuottaa pois pannua suojaavan rasvakerroksen,  minkä vuoksi rasvapoltto on tehtävä uudelleen.

    Puhdistus vedellä:                                                                                                         1. Pyyhi ruoantähteet pois paperilla tai liinalla.
    2. Kaada pannuun hieman vettä ja kiehauta. Vesi irrottaa lian ja helpottaa puhdistamista. Toista vaiheet 1 ja 2 tarvittaessa.
    3. Pyyhi pannu ja voitele pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.

    Puhdistus suolalla:
    Jos pannu on erittäin likainen tai paistopintaan on tarttunut makua, suolaniksi voi olla hyödyllinen.
    1. Kuumenna pannu ja ripottele päälle reilusti karkeaa suolaa.
    2. Anna suolan tummua liedellä muutaman minuutin ajan, jotta se imee itseensä kosteutta, likaa ja rasvaa.
    3. Kaavi suola pois lastalla.
    4. Kaada pannuun hieman vettä ja pyyhi puhtaaksi.
    5. Voitele pannun pinta kevyesti ruokaöljyllä tai Silava-paistorasvalla tai -suihkeella.

  • Pannu on kestävä, mutta säilytä sitä kuivassa paikassa, jotta se ei pääse  ruostumaan. Ennen pidempiaikaista varastointia, pannu kannattaa puhdistaa huolelliesti ja rasvapolttaa.

  • Jos pannu ruostuu, hankaa ruostetahrat pois grilliharjalla tai teräsvillalla. Puhdista ja rasvaa pannu samalla tavalla kuin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Sen jälkeen voit käyttää sitä tavalliseen tapaan.

  • Muurikka pannuja on saatavana useassa eri koossa ja ne sopivat ruoanlaittoon niin pienelle porukalle kuin suuremmallekin seurueelle.
    Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan koon.

    ø 38/48 cm: enintään 4 hengelle
    ø 58 cm: 4–8 hengelle
    ø 78 cm: 8–14 hengelle​​​​​​​
    ø 100/120 cm: yli 14 hengelle