Muurikka setit

Muurikka setillä olet aina valmis ulkoruoanlaittoon, vuoden ympäri. Juhannusjuhlat, puutarhajuhlat tai vain tavallinen ulkolounas maistuvat erityisen hyvältä Muurikka Pannulla valmistettuna. Yhä useammat huomaavat terassikauden pidentämisen edut, ja Muurikka Setti on erinomainen vaihtoehto tai täydennys briketti- tai kaasugrillille kaikille, jotka pitävät ruoanlaitosta ulkona. 

Itse pannun lisäksi setti sisältää tukevan kaasupolttimen. Kaasupolttimessa on kaksi tai kolme kaasukehää, joissa on portaattomat säätimet. Siten lämpötilaa on helppo säätää ja ruoanlaiton aikana voidaan käyttää eri lämpötilavyöhykkeitä. Täydellinen esimerkiksi yhden ruoan paistamiseen pannulla ja toisen pitämiseen lämpimänä. 

Useita erikokoisia pannuja

Muurikka pannuja on saatavana eri kokoisina, pienimmästä halkaisijaltaan 48 cm:n kaikkein suurimpaan, jonka halkaisija on reilu 120 cm. Tällaisella pannulla voit valmistaa ruokaa monille. Muurikka 78 ja 58 -setit ovat myyntimenestys. Kaikkia paistinpannusarjoja voidaan täydentää sivupöydillä, jotka tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa kulhoille ja tarvikkeille.

Huolehdi Muurikka pannustasi

Ruoanlaitto Muurikka pannulla on sekä kätevää että hauskaa. Jalusta tarjoaa mukavan työskentelykorkeuden ja mahdollistaa pannun helpon sijoittamisen ulkokeittiöön tai grillin viereen. Uusi pannu on puhdistettava miedolla astianpesuaineella ja rasvapoltettava kunnolla. Kuumenna pannua, kunnes se tummenee. Levitä sen jälkeen ohut ja tasainen rasvakerros koko paistopinnalle ja lämmitä täydellä lämmöllä noin viisitoista minuuttia.

Jos tiedät, että pannua ei käytetä pitkään aikaan, suosittelemme sen puhdistamista perusteellisesti, rasvapolttamista uudelleen ja säilyttämistä kuivassa paikassa. Ruostunut pannu voidaan puhdistaa teräsvillalla tai teräsharjalla ja polttaa ja rasvata uudelleen. Pitämällä hyvää huolta pannustasi voit nauttia siitä vuosia.

Lisävarusteet Muurikka pannuille

Pakkaukseen kuuluvan pannun lisäksi monet muut tuotteemme sopivat hyvin kaasupolttimelle. Voit muunnella ruoanlaittoa esimerkiksi käyttämällä wokkia, paellapannua tai kattilaa. Valikoimassamme on myös erinomaisia pannujen lisävarusteita, kuten lastoja, veitsiä ja leikkuulautoja. Valikoimassamme on myös käytännöllinen kansi, joka sopii erinomaisesti Muurikka pannuille. Kannen ei tarvitse peittää koko pannua, vaan sitä voidaan käyttää kypsennettävän ruoan peittämiseen. 

Muurikka setti tarjoaa sinulle ja ulkoruoanlaitollesi paljon valinnanvaraa ja parhaat edellytykset onnistumiseen. Kutsu siis naapurit rennolle lounaalle puutarhaan, tekaise nopea räiskäletaikina ja yllätä perhe aamiaisella ulkoterassilla. Muurikalla valmistettua ruokaa arvostavat sekä isot että pienet.