Kaasupoltin

Täydennä ulkokeittiösi ja pannusi Muurikka kaasupolttimella. Valikoimassamme on erimallisia kaasupolttimia tuulisuojalla ja jaloilla tai ilman. Valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Jaloilla varustettu kaasupoltin sisältää kaiken tarvittavan nopeaan ruoanlaittoon.

Muurikka kaasupoltin

Täydennä ulkokeittiösi ja pannusi Muurikka kaasupolttimella. Valikoimassamme on erimallisia kaasupolttimia tuulisuojalla ja jaloilla tai ilman. Valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Jaloilla varustettu kaasupoltin sisältää kaiken tarvittavan nopeaan ruoanlaittoon. Lisää vain matalapainesäädin ja kaasupullo. Jalalla varustettu kaasupoltin seisoo tukevasti ja käytännöllisellä korkeudella missä tahansa terassilla tai terassilla ja on helppo siirtää. 

Jos esimerkiksi haluat integroida kaasupolttimen olemassa olevaan ulkokeittiöön tai muuhun sopivaan paikkaan puutarhassa, voit valita jonkin malleistamme ilman jalkoja. Niitä on saatavana sekä tuulensuojalla että ilman.

Kaasupolttimiamme on saatavana kolmessa eri koossa, joista ulomman kaasurenkaan halkaisija on 35, 40 tai 50 cm. Kaikissa malleissa on kaksi tai kolme kaasurengasta, joita voidaan säätää erikseen portaattomasti lämpötilansäätimillä. Sen avulla voidaan käyttää erikokoisia paisto- ja keittoastioita. Siten Muurikka pannulla tai paellapannulla on myös eri lämpötila-alueet. Se on täydellinen esimerkiksi silloin, kun haluat paistaa keskellä ja pitää jotain lämpimänä reunoilla. Voit esimerkiksi paistaa hampurilaisia keskellä ja lämmittää sämpylöitä ulkoreunan ympärillä.

Ruoanvalmistusta voi muunnella Muurikka kaasupolttimella. Inspiraatiota ruoanlaittoon löydät täältä internetistä Reseptit-välilehdeltä. Pannut ja Muurikan muu valikoima houkuttelevat myös improvisoimaan. Hyvän aterian valmistamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai viedä aikaa. Tarjoile aamiaisletut terassilla tai kutsu naapuri lounaalle – ruoka ei maistu koskaan paremmalta kuin ulkona valmistettuna.

Muurikka Kaasupoltin sopii erinomaisesti pannulle, mutta sitä voi käyttää myös muiden pannujen ja patojen, kuten paellapannujen, wokkien, grillipannujen ja kattilan kanssa. Saatavilla on myös paljon muita tarvikkeita, kuten lastat, veitset ja grillikintaat, jotka tekevät ruoanlaitosta kätevää ja hauskaa. Täydellisiä lahjoja itsellesi tai jollekulle muulle, jonka haluat innostaa ulkoruoanlaittoon.

Kaasupolttimen käytön aloittamiseen tarvitaan matalapainesäädin, joka löytyy myös Muurikka valikoimasta. Tuote on suunniteltu suomalaisille kaasupulloille. Se sisältää letkun, säätimen ja kaksi letkunpuristinta.