Tutustu uusiin kaasupolttimiimme

ALKUPERÄINEN UUDESSA MUODOSSAAN

Nyt saapuu uudistettujen kaasupolttimien tuoteperhe, joka koostuu useista eri kokoluokista sopiakseen kaikkiin Muurikka pannuihimme. Polttimissa on älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskaa ja sujuvaa. Yksityiskohdat on huolella valittu materiaalin, laadun ja toimivuuden kannalta.

Muurikka pannu on itsestään selvä suosikki terassilla, täydellinen sekä arkiruokien että juhla-aterioiden valmistamiseen. Uudet polttimemme ovat saatavilla useissa eri kokoluokissa, käytännöllisellä työskentelykorkeudella ja kätevillä ominaisuuksilla varustettuna. Pannu pysyy tukevasti paikallaan ja lämpenee nopeasti kaasupolttimen ansiosta.

Näytä tuotteet

ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT JA TYYLIKÄS MUOTOILU

Uusissa kaasupolttimissamme on tukeva metallijalusta, emaloitu kaasupoltin integroidulla sytytyksellä ja kaksi tai kolme kaasukehää. Muurikka pannut, sivupöydät, työkalukoukut, suojapeitteet, paistinlastat, kannet ja erilaiset pannut ovat saatavilla lisävarusteina.

  • Työskentelykorkeus 90 cm.
  • Säädin, jossa on integroitu sytytys ja selkeä merkintä, joka tekee lämpötilan säädöstä helppoa.
  • Lämpötilaa säädetään erikseen kahdessa tai kolmessa kaasukehässä, mikä mahdollistaa erilaisten lämpötila-alueiden käytön pannulla.
  • Valitse useista lisävarusteista; sivupöytiä, työvälinekoukkuja, suojapeitteitä, työvälineitä, kansi, jossa on lämpömittari, sekä erilaisia paellapannuja ja muita pannuja.
  • Koko tuote on CE-merkitty
  • Kulhomallinen tuulisuoja, jonka pohja suojaa liekkejä. Muoto ohjaa lämmön pannua kohti ja vähentää kaasunkulutusta.
  • Tiimalasin muotoinen runko tekee telineestä elegantin ja vakaan.
  • Hylly käytännölliseen säilytykseen.
  • Tukevat D-profiiliset jalat.

VALITSE SOPIVA KOKO SINULLE

Jalustalla varustettu kaasupoltin 48/58/78/100/120

Uudet kaasupolttimemme ovat saatavilla monissa eri kokoluokissa ja toimivat yhtä hyvin pienillä kuin suurilla ulkoterasseilla. Valitse itsellesi ja Muurikka pannullesi sopiva malli. Jalusta on tukevasti rakennettu metallista, emaloidulla kaasupolttimella, tehokkaalla tuulisuojalla ja kätevällä säilytyshyllyllä varustettuna. Kaasupolttimessa on integroidulla sytytyksellä varustetut säätimet, ja lämpötilaa säädetään yksilöllisesti kahdessa tai kolmessa kaasukehässä, mikä mahdollistaa erilaisten lämpötila-alueiden käytön pannulla.

Näytä tuotteet
48cm
58cm
78cm
100cm
120cm

PÖYTÄMALLI, KAASU 48 SL

Kaasupoltin lyhyillä jaloilla sopii täydellisesti pöydälle sijoitettavaksi tai mukaan retkelle. Kaasupolttimessa on kaksi portaattomasti säädettävää säädintä, jotka säätävät lämpöä kahdessa kaasukehässä erikseen. Se soveltuu erinomaisesti yhdistettäväksi pienien ja keskikokoisten pannujemme kanssa. Jalusta ja tuulensuoja ovat mustaksi maalattua terästä.

Näytä tuote
 

Tarvikkeet

Uudet lisätarvikkeet tekevät ruoanlaitosta sekä hauskempaa että helpompaa. Työkalut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, FSC-sertifioiduista saarnesta. Tämä kestävä, kova ja kaunis puulaji on lämpökäsitelty pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Hemmottele itseäsi tai lahjoita jollekin, joka arvostaa hyvää ateriaa metsässä, rannalla tai puutarhassa.

Näytä tuotteet