Paistolastat

Muurikka sai alkunsa Suomessa, kun kaksi ystävystä keksivät aivan uudenlaisen tavan valmistaa pannun ulkoruoaittoa varten. Pannu on edelleen tunnetuin tuotteemme, ja Muurikka Pannut on tunnettu käsite Suomessa, Ruotsissa ja kasvavissa määrin myös muissa Pohjoismaissa. Kiinnostus ulkoruoanlaittoon kasvaa tasaisesti, ja kokeilunhaluisille löytyy paljon inspiraatiota. Ulkoruoanlaittotuotteidemme valikoima on kasvanut ja sisältää nykyään paljon muutakin kuin Muurikka pannuja. Saatavana on esimerkiksi eri materiaaleista valmistettuja ja eri malleja olevia lastoja, jotka ovat erinomaisia lisävarusteita pannuillesi.

Valikoimastamme löytyy monia malleja, jotka ovat suosikkeja Muurikka pannujen ja grillien kanssa. Ruostumaton teräs/puulasta 34 cm on esimerkiksi pitkä ja kapea lasta, joka sopii yhtä hyvin ohukaisten kääntämiseen pannulla kuin ainesten sekoittamiseen wokpannussa. 

Leveä paistolasta ruostumatonta terästä/puuta on kätevä lasta, jonka erikoismuotoiltu uritettu puoli sopii täydellisesti grilliritilän tai grillipannun puhdistamiseen. Suuren paellapannun sekoittamiseen tai tarjoiluun sopii 33 cm:n paistolasta ruostumatonta terästä. Se on leveä ja helppo käsitellä. Suurin niistä on alumiininen pizzalapiomme. Kaikissa malleissa on hienot puukahvat Muurikka logolla. Ulkona valmistetussa ruoassa on jotain aivan erityistä. Muurikka-tuotteet sopivat yhtä hyvin kotipihalle tai terassille kuin leirintäalueelle retkelle vuodenajasta riippumatta. Pidä asiat yksinkertaisina tai haasta itsesi kokeilemalla uusia reseptejä. Reseptit-välilehdestä löydät inspiraatiota ja ideoita yksinkertaisiin ruokiin Muurikka-pannulla, paistotasolla, paella- tai wokpannulla. Ehkä jo seuraavat perjantai-tacot valmistuvat pannulla? Tarjolla on myös reseptejä pizzakivelle, voileipäraudalle ja vohveliraudalle. Herkullisia ruokia, jotka sopivat niin isoille kuin pienillekin. Oikeilla lisävarusteilla onnistuminen on helppoa.