Muut lisävarusteet

Ruotsissa ja kasvavissa määrin myös muissa Pohjoismaissa. Kiinnostus ulkoruoanlaittoon kasvaa tasaisesti, ja kokeilunhaluisille löytyy paljon inspiraatiota. Ulkoruoanlaittotuotteidemme valikoima on kasvanut ja sisältää nykyään paljon muutakin kuin Muurikka pannuja. Lisävarusteet-kategoriamme on tästä selkeä esimerkki. Tarjolla on paljon laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita.

Muut varusteet

Muurikka sai alkunsa Suomessa, kun kaksi ystävystä keksivät aivan uudenlaisen tavan valmistaa pannun ulkoruoaittoa varten. Pannu on edelleen tunnetuin tuotteemme, ja Muurikka Pannut on tunnettu käsite Suomessa, Ruotsissa ja kasvavissa määrin myös muissa Pohjoismaissa. Kiinnostus ulkoruoanlaittoon kasvaa tasaisesti, ja kokeilunhaluisille löytyy paljon inspiraatiota. Ulkoruoanlaittotuotteidemme valikoima on kasvanut ja sisältää nykyään paljon muutakin kuin Muurikka pannuja. Lisävarusteet-kategoriamme on tästä selkeä esimerkki. Tarjolla on paljon laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita. Yhteistä niille on se, että ne tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa. Täydellisiä lahjoja itsellesi tai rakkaallesi. Alla on esimerkkejä tuotteista, jotka löydät kategoriasta Muut tarvikkeet.

Valurautainen vohvelirauta

Tulella kypsennetyt vohvelit tuovat luksusta mihin tahansa retkeen. Pakkaa vohvelitaikina termospulloon yhdessä herkullisten lisukkeiden kanssa ja lähde retkelle. Yhtä hyvä on myös pysyä omalla pihalla ruokaa laittaen. Vohvelirautamme grilliin tai avotulelle on valmistettu kestävästä valuraudasta. Pitkän kahvan ansiosta sitä on helppo käsitellä myös avotulella. Voitele ja kuumenna rauta kunnolla ennen taikinan kaatamista. Käännä rauta usein nuotion päälle, jotta saat tasaisen grillivohvelin. Reseptiehdotukset löytyvät Reseptit-välilehdeltä.

Grilli-/savustuskori

Grillli-/savustuskorin avulla voit laittaa pienempiäkin raaka-aineita grilliin tai savustimeen ilman, että ne putoavat ritilän läpi. Täydellinen lisävaruste esimerkiksi vihannesten grillaamiseen. Korissa on tarttumaton pinnoite, joten ruoka ei tartu kiinni ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Valitse kahdesta eri koosta, 20x32 cm tai 22x40 cm.

Pihviprässi

Valurautainen pihviprässi on erinomainen lisävaruste grilliin. Painonsa ansiosta se pitää ruoan paikallaan grillissä, lyhentää grillausaikaa ja varmistaa, että ruoka kypsyy tasaisesti. Puisen kädensijan ansiosta sitä on helppo käsitellä kuumassa grillissä tai pannulla. Valitse pyöreä tai suorakulmainen pihviprässi.

Kannet Muurikka pannuille

Kannen avulla voit sekä nopeuttaa kypsennystä että pitää ruoan lämpimänä pannulla pidempään. Kannet ovat ruostumatonta terästä, ja saatavana on kolme eri kokoa: 44 cm, 58 cm ja 78 cm. Kannen ei tarvitse peittää koko pannun pintaa. Varsinkin suurilla pannuilla voi olla käytännöllistä käyttää kantta, joka peittää osan pinnasta ja mahdollistaa muiden ruokien valmistamisen pannun reunassa.
Muita tarvikkeita -kategoriasta löydät monia upeita tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti ulkoruoanlaittoon. Hienot ruostumattomasta Damascus-teräksestä valmistetut veitset ovat esimerkiksi erinomaisia lahjoja ruoanlaiton ystäville. Muita suosikkeja ovat valurautainen paistoteräs ja pizzakivi, jota voi käyttää sekä grillissä että keittiössä. Toivottavasti löydät etsimäsi.