Kahvipannut ja kattilat

Pannukahvi on klassikko retkellä, metsästysretkellä ja leirinuotion äärellä. Pakkaus sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun Muurikka-kahvipannun, jolla voit valmistaa kahvin helposti suoraan tulen päällä. Muurikka-tuotteet sopivat yhtä hyvin kotipihalle tai terassille kuin leirintäalueelle retkelle vuodenajasta riippumatta.

Kahvipannut ja kattilat

Muurikka-valikoimasta löydät kaiken tarvittavan kokonaisen aterian valmistamiseen tai yksinkertaisen ja lämpimän kupillisen kahvia retkelle. Muurikka Pannu on tunnetuin tuotteemme. Se on ollut mukana 70-luvun alusta lähtien. Viime vuosina se on saanut seuraa useista muista suosikeista. 

Kahvipannumme ovat ruostumatonta terästä, ja niitä on saatavana kolmea kokoa: 0,8 litraa, 1,5 litraa ja 3 litraa. Kaikissa on kahva, josta kannu on helppo ripustaa tulen päälle, mutta se voidaan asettaa myös esimerkiksi kaasupolttimelle.

Pannukahvi on klassikko retkellä, metsästysretkellä ja leirinuotion äärellä. Pakkaus sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun Muurikka-kahvipannun, jolla voit valmistaa kahvin helposti suoraan tulen päällä. Pieni kokoontaitettava risukeittiömme on täydellinen lisä kahvipannulle – helppo ottaa mukaan ja helppo käyttää myös paikoissa, joissa tulen sytyttäminen suoraan maanpinnalla ei ole mahdollista. Löydät sen kategoriasta "muut lisävarusteet".

Kahvin keittäminen avotulella on helppoa. Kiehauta vesi. Lisää kahvi. Älä enää keitä - vaan anna laskeutua. Nauti!

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila sopii yhtä hyvin ulkokeittiöön kuin avotulellekin. Se on lähes korvaamaton, jos haluat valmistaa koko aterian ulkona. Kannella varustettu 15 litran kattilamme soveltuu erinomaisesti perunoiden, pastan ja muiden herkkujen keittämiseen. Valikoimassa on myös kaksi pienempää kattilaa, 2,3L ja 4,6L, joissa molemmissa on kansi ja kahva, joten voit ripustaa ne tulen yläpuolelle. Kevyt pannu on helppo ottaa mukaan retkelle tai mökille. 

Ulkona valmistetussa ruoassa on jotain aivan erityistä. Muurikka-tuotteet sopivat yhtä hyvin kotipihalle tai terassille kuin leirintäalueelle retkelle vuodenajasta riippumatta. Pidä asiat yksinkertaisina tai haasta itsesi kokeilemalla uusia reseptejä. Reseptit-välilehdestä löydät inspiraatiota ja ideoita yksinkertaisiin ruokiin Muurikka-pannulla, paistotasolla, paella- tai wokpannulla. Ehkä jo seuraavat perjantai-tacot valmistuvat pannulla? Tarjolla on myös reseptejä pizzakivelle, voileipäraudalle ja vohveliraudalle. Herkullisia ruokia, jotka sopivat niin isoille kuin pienillekin. Oikeilla lisävarusteilla onnistuminen on helppoa.